Panaer Goldenmane

Panaer er en høy, hvitish gyllenblond valiser. Han nærmer seg 40 årene har et hardt ansikt med sterke kinnbein og øyenbryn.

Description:

Panaer bærer en gyllen rustning som avbilder nøkkelen til Abadar holdt i munnen til en løve med en massiv gyllen man. Han bærer et bastard sverd ved hoften og sloss som regel med begge hender på det. Panaer bærer ingen hjelm og lar hans halvlange hvitblonde hår fare i vinden når han kjemper.

Panaers hest er en sølvhvit merr med lang hvit man og hale. Den har tett pels til hovene og resten av kroppen, og er gjerne kledd i gule kleder avbildene en mørke gull farget løve, linjert i hvitt.

Bio:

Tidlig liv

Panaer vokste opp i en av valisis mer prominente adels familier. Bare 16 år gammel red han i kamp for første gang for å holde tilbake en orkansamling. Han dro sammen med Rakairske tropper og sin egne valisiske armbrøsts bataljon. Han var borte i 3 år og møtte blant annet den rakairske (da hirdsmann)soldaten Remier og de ble gode venner. I slagene mistet panaer nesten hele bataljonen sin, og da han kom hjem til valisi, hadde han færre en 50 mann, men en ny venn for livet Remier.

Da han var 19 gikk panaer i kloster like etter å ha kommet tilbake fra tundraen. Han tilbrakte mye tid med monkene, og lærte det som var å lære om pantheonet. Han bestemte seg for å arbeide for å beskytte de svakere og glemte alt om sine adelige ambisjoner.

Bare 10 år senere dro han inn i isøde igjenn på jakt etter en ork warlord ved navn Gram’thuk. Dette var en del av hans hyllest til Abadar i et ritt for nøkkelen. Etter å ha beseiret ikke mindre enn 3 orkestammer fant han endelig gram’thuk i en festning hengende ut fra en klippe. Sittende med 1000 orkesoldater under Gram’thuks komando. Med kun taktisk brilianse tok Panaer og Remier festningen med simple 200 mann. Og Panaer beseiret Gram’thuk ved å kaste ham fra festningen av klippen inn i hans død 800 meter lenger nede.

Panaer Goldenmane

Riders of the Key Theezar